Спортивні перемоги

Завжди пишаємось своїми учнями, які перемагають у різноманітних конкурсах, турнірах, захищають честь країни на спортивних змаганнях Всеукраїнського і міжнародних рівнів.

Вітаємо Ісаєва Олексія, учня 5-Д класу Харківського ліцею № 82 Слобідського району, який в березні став чемпіоном Європи з таеквондо (змагання Roma Open проходили в м. Рим, Італія), а також переміг у Чемпіонаті України з таеквондо в м. Івано-Франківськ.

Олексій в спорті з 6-ти років. З 10 років займається таеквондо в КЗ"ДЮСШ "Центр бойових мистецтв" Харківської обласної ради.

Від Олексія:

«В таеквондо мені подобається вся тренувальна програма (туль, спаринг), спілкування зі спортсменами та тренерами. Це нескінченний процес навчання, де існують свої принципи, яких повинні дотримуватися спортсмени. Кожен може досягти високих результатів, якщо сумлінно займатись і розвиватися.

А взагалі таеквондо - це велика, дружня сім'я.

Під час змагань я знайомлюсь та товаришую з дітьми з інших міст.

Атмосфера на змаганнях дуже чудова, хвилююча. Ми з командою вболіваєм один за одного, радіємо перемогам і підтримаємо в поразках.

Коли я отримав золоту медаль на відкритому Чемпіонаті Європи - дуже зрадів, стрибав від радощів, обіймав батьків, тренера та друзів.

Але щоб бути кращим, є ще над чим працювати».

Усі свої перемоги наші спортсмени присвячують рідній Україні!

/Files/images/novini/2024/04/11.04.2024-0.jpg /Files/images/novini/2024/04/11.04.2024-2.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 15