Війна - це люди та вчинки

Війна - це не тільки страждання, розпач і жах, але й неймовірні люди та їхні благородні вчинки.

Початок повномасштабної війни став випробуванням для багатьох родин, серед них і сім'я Дьяченко Давида, учня 5 – А класу комунального закладу «Харківський ліцей № 90 Харківської міської ради» Слобідського району. Коли вони переїхали до Ужгорода, не могли спокійно спостерігати за жахливими подіями, що відбувалися в їхньому рідному місті. Захоплення, бомбардування, руйнування - це все турбувало їх серця. Зібравши всі свої сили, вони об'єдналися з іншими переселенцями та мешканцями Ужгорода і долучилися до благодійного фонду "Сила Ужгорода". Цей фонд був заснований з метою надання допомоги потерпілим від війни - військовим, біженцям, сім'ям, які втратили свої домівки та засоби до існування.

Родина Дьяченко долучилася до благодійної діяльності, допомагаючи збирати кошти, розподіляти гуманітарну допомогу та надавати психологічну підтримку тим, хто її потребував.

Ніна Вікторівна, мама хлопчика, говорить: «Команда волонтерів працює щодня і уже надала різного виду гуманітарної допомоги тисячам вимушено переміщеним особам, які опинилися на Закарпатті, тікаючи від війни. Ну, і звісно, не забуваємо про душевну підтримку людей. Наша робота не припиняється! Наш стимул - це щасливі усмішки та слова вдячності тих, кому ми допомагаємо! Особливо гріють душу щирі та радісні усмішки дітей! Дякуємо Збройним силам України за можливість працювати і робити людей щасливішими!»

/Files/images/novini/2024/04/04.04.2024-0.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 20