Віримо в ПЕРЕМОГУ та щасливе європейське майбутнє України

Євроклуб «Вікно в Європу", що став переможцем Конкурсу проєктів Євроклубів від Представництва ЄС в Україні, видав перший друкований журнал-альманах в рамках проєкту «Час. Опис» разом з Донецьким національним університетом імені Василя Cтуса та партнерськими євроклубами.

На сторінках альманаху зібрано історії євроклубівців з усіх куточків України про те, як українці долають ворожу навалу, вчаться і мріють у прифронтових містах, волонтерять, допомагаючи військовим та безхатнім тваринам.

Серед статей є дві історії про роботу та участь у проектах євроклубу «EuroMix» Харківського ліцею № 91 Слобідського району, куратором якого є вчитель іноземної мови Штих Оксана Іванівна. Це розповідь, як євроклубівці ліцею досліджували історію України у європейському вимірі, віршували, створювали чудові мистецькі твори та повчальні проєкти, аналізували новітні тренди в освіті, ділились досвідом своєї роботи.

Завдяки завзяттю та професійній відданості справі Координаторки євроклубу Штих Оксани Іванівни, про євроклуб «EuroMix» стало відомо в усіх куточках України. Попереду ще багато цікавих активностей у великій дружній європейській сім’ї євроклубів із всієї України. Віримо в Перемогу та щасливе європейське майбутнє України!

/Files/images/novini/2024/02/26.02.2024-1.jpg /Files/images/novini/2024/02/26.02.2024-2.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 79