Змішане навчання у Харківському ліцеї №173

У Харківському ліцеї №173 з 15 січня 2024 року розпочалося змішане навчання. Сьогодні вперше за два роки здобувачі освіти сіли за шкільні парти в протирадіаційному укритті ліцею. Це сталося завдяки підтримці міжнародних партнерів України (Інвестор - Партнерська асоціація Харків-Нюрнберг (Німеччина)) та зусиллям Харківської міської ради.

З учнями та ученицями класні керівники провели інструктажі, проговорили алгоритми дій у разі надзвичайних ситуацій, пройшлися маршрутами евакуації із протирадіаційного укриття та будівлі ліцею.

Учителі на уроках об'єднали за допомогою інформаційно-комунікаційних технологій та засобів учнів, чиї батьки обрали змішану форму навчання, та учнів, чиї батьки залишили дітей на дистанційній формі навчання.

Окрім цікавих інтерактивних уроків, учні мали рухливі перерви, де спілкувалися з однокласниками та вчителями, також смачно пообідали.

І втомлені від активного та цікавого робочого дня повернулися додому.

Учасники освітнього процесу ліцею завдяки Дитячому фонду ООН (ЮНІСЕФ) у співпраці з Департаментом освіти Харківської міської ради отримали рюкзачки із корисними речами: канцтоварами, настільною лампою, повербанком, ліхтариком тощо.

Дякуємо фонду ЮНІСЕФ за значну допомогу і підтримку.


Галерея "Змішане навчання у Харківському ліцеї №173 15.01.2024"

Кiлькiсть переглядiв: 45