Зимові канікули в МЕТРОШКОЛІ

04.01.2024 у метрошколі на станції «Метробудівників» працювала творча майстерня «Сяйво зірок» з виготовлення новорічних прикрас у техніці оригамі, куди були запрошені учні 5-6 класів закладів загальної середньої освіти Слобідського району.

Керівники гуртків Станції юних техніків №3 Слобідського району Тетяна Цепеленко та Олена Морозікова ознайомили дітей з мистецтвом паперової пластики, продемонстрували порядок складання модулів новорічної «зіроньки».

Діти із задоволенням опанували техніку оригамі, мали змогу поринути у світ творчості та створити яскраві прикраси.
Творча майстерня пройшла цікаво та захоплююче.

А для учнів 7-8 класів закладів загальної середньої освіти Слобідського району пройшли заняття «Школи безпеки». Урок для юних харків’яни провели представники ВЗНС по Слобідському району ХМТГ ХРУ ГУ ДСНС України у Харківській області, районна команда ДЮРП «Юні рятівники» ХЛ №112, практичний психолог ХЛ №151 Милованова Тетяна Юріївна.

Присутні ознайомилися з правилами пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, отримали алгоритм дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, та практичні навички психологічної допомоги та самодопомоги. Для здобувачів освіти пройшла весела вікторина від Пса Патрона.


Галерея "Зимові канікули в МЕТРОШКОЛІ 04.01.2024"

Кiлькiсть переглядiв: 43