Внесок доброти

Лікар – це не просто професія, а справжнє покликання. Ці люди супроводжують нас все життя і несуть відповідальність за наше здоров’я.

Попри війну, тисячі українських родин продовжують народжувати дітей. І звичайно, хто як не лікарі, допомагають з’являтися на світ сотням малюків. Батьки учнів Харківської загальноосвітньої школи №90 Слобідського району Братівник Тетяна Геннадіївна і Братівник Василь Васильович працюють у Міському пологовому будинку № 3 та майже все життя присвятили цій справі. Незважаючи на постійну небезпеку, тривоги, обстріли нашого міста Тетяна Геннадіївна кожного дня надає консультації вагітним жінкам, а Василь Васильович в будь-який час доби, надає жінкам медичну допомогу, під час пологів і зустрічає на цей світ малюків та дарує щастя їх матерям. Тому за цю прекрасну мить – приймати нове життя і люблять свою роботу та прагнуть допомагати людям. Про це свідчать сотні щасливих матусь та здорових малюків - маленьких українців. Які є майбутнім нашої Держави.

Нікіта і Марія, в свою чергу допомагають батькам вдома, піклуються про молодшу сестру Анастасію.

/Files/images/novini/2023/06/13.06.2023_2.jpg

Родина Братівник кожного дня робить свій великий внесок доброти, що наближає нас до Перемоги, бо виховуючи дітей, нинішні батьки виховують майбутню історію нашої країни.

Кiлькiсть переглядiв: 46