Повернутися до звичайного режиму

Перемога не завдяки, а всупереч!!!

Для українського спорту сьогодні важлива єдність, як і для всього українського народу, тому ми повинні працювати заради єдиної мети - нашої спільної перемоги.
Загарбницькою війною проти України Росія перекреслила принцип "спорт поза політикою", але будь-яке досягнення чи медаль - це короткий крок до великої перемоги.

На жаль, дитинство багатьох дітей перевернула війна. Не стала винятком ця ситуація і для учня 8 класу Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №151 Слобідського району Адеіашвілі Сандро.
Він з 6 років тренується в Міській спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву з водних видів спорту Яни Клочкової. З квітня 2022 року тимчасово тренується в Німеччині (місто Карлсрує). За період перебування в цьому місті вже завоював 29 медалей і кубків. У рейтингу 100 найкращих плавців Німеччини посідає 17 місце. Сандро продовжує здобувати нагороди на міжнародних змаганнях та відчайдушно любить Україну!!

Особливо хочеться відзначити його перемоги у командних змаганнях вільним стилем на чемпіонаті в місті Гейдельберг ( 1 місце) та Фрайбург (3 місце).

/Files/images/novini/2023/05/22.05.2023_2.jpg

Ми щиро дякуємо всім молодим спортсменам, які сьогодні демонструють мужність та незламність. Вони маленькі герої, які діють на спортивному фронті та наближають перемогу!!!
Кiлькiсть переглядiв: 52