Крокуємо до нашої мрії

Війна так чи інакше торкнулась кожної харківської родини.

Дідусь учня 6-В класу ХЗОШ №91 Слобідського району Кондратенко Артема, Клизуб Сергій Іванович, разом із своєю родиною з перших днів війни опинився в своєму рідному селищі Мала Рогань під окупацією. Незважаючи на це, Сергій Іванович до самого моменту звільнення Малої Рогані від окупантів допомагав односельцям із доставкою потрібних продуктів та ліків, евакуював мирне населення до більш безпечних районів та навіть врятував молоду односельчанку від згвалтування.

Після звільнення Малої Рогані Сергій Іванович, незважаючи на свій вік - 57 років - відразу вирішив вступити в лави Збройних Сил України. Приймав участь у звільненні Харківщини, за що був нагороджений медаллю "За визволення Харківської області". Зараз боронить державу на Бахмутському напрямку. Був поранений в бою, переніс чотири контузії, проте раз за разом він повертається до своєї рідної диверсійної бригади.

/Files/images/novini/2023/05/17.05.2023_2.jpg

Дякуємо Сергію Івановичу та кожному захисникові, які щодня своїми тілами затуляють наші мирні міста, ризикують здоров’ям та життям, відірвані від дому та власних родин.

/Files/images/novini/2023/05/17.05.2023_3.jpg

Віримо в кожного з вас, та в нашу спільну Перемогу!
Кiлькiсть переглядiв: 21