"Повернись живим"

Учні 1-А класу Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №20 Слобідського району підготували творчі роботи, які пізніше було направлено на передову для наших воїнів.
Особливою та символічною була робота Голтвянського Германа, тато якого з перших днів війни захищає нашу країну в лавах ЗСУ. На своєму малюнку хлопчик написав: "Повернися живим", адже повернення тата додому є його найбільшою мрією. Для Голтвянського Євгена Івановича, батька першачка, шлях боротьби за свободу та цілісність нашої країни почався ще в 2016 році, коли він зайнявся питаннями Територіальної оборони. А пізніше, в 2019 чоловік підписав контракт резерву.

"Це була так звана армія вихідного дня, де цивільні хлопці та чоловіки їздили на тренування з військової справи у вихідні дні. Самі вчились та проводили навчання для інших у тих питаннях, в яких вже мали досвід", - згадує чоловік.

Наприкінці 2021 року було зрозуміло, що над нашою країною збираються чорні хмари і, коли Євгену Івановичу запропонували підписати контракт, він не вагаючись пішов у батальйон ТРО головним сержантом взводу.
24 лютого 2022 року зустрів у Харкові. Разом з побратимами готувалися до міських боїв. А потім були Ізюм, Барвінкове, Слов'янськ, Бахмут, два поранення. Та, незважаючи на всі труднощі, чоловік хоробро продовжує нести службу.
Є кавалером ордену «За Мужність» ІІІ ступеня.

Дякуємо Голтвянському Євгену Івановичу і кожному захисникові, які з дня в день своїми спинами прикривають небо над нашою рідною Україною, ризикують здоров'ям, життям, відірвані від дому та власних родин.

/Files/images/novini/2023/05/05.05.2023_3.jpg

Віримо у вас і в нашу ПЕРЕМОГУ!
Кiлькiсть переглядiв: 38