Про проведення Всеукраїнської науково- практичної онлайн-конференції «STEM-світ інноваційних можливостей. Модель STEM-закладу освіти: стратегії, структура, напрями та форми діяльності»

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» інформує, що 17 травня 2023 року відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція «STEM –світ інноваційних можливостей. Модель STEM-закладу освіти: стратегії, структура, напрями та форми діяльності» у рамках Чотирнадцятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2023» (лист ІМЗО від 05.04.2023 № 22.1/08-526).

Мета конференції - обговорення стану та перспектив розвитку STEM-освіти в Україні, представлення моделі впровадження STEM-освіти у закладах освіти, вивчення ефективних науково-методичних підходів реалізації напрямів STEM-освіти.

До участі запрошуються науковці, педагогічні працівники, керівники закладів освіти, фахівці з інноваційної діяльності, зацікавлені особи у розвитку STEM-освіти. Для участі у конференції необхідно зареєструватися до 15 травня 2023 року за покликанням.
Конференція відбудеться в онлайн-режимі (ідентифікатор конференції та код підключення буде надіслано на електронну скриньку учасникам).

Участь у заході безоплатна.
Початок пленарної частини конференції о 13.00 годині, початок майстер-класів о 15.00 годині.

Кiлькiсть переглядiв: 10