Повернутися до звичайного режиму

Герої освітнього фронту

Майбутнє нашої країни перш за все залежить від мужності, стійкості та рішучості наших захисників. Сьогодні як ніколи важливо підтримувати їх.

Завдяки небайдужим учням, батькам та працівникам ХЗОШ № 91 Слобідського району з серпня 2022 року триває волонтерська робота у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону (Харківському військово-медичному шпиталі), в якому лікуються військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України. Щомісяця до шпиталю відвозяться комплекти постільної білизни, засоби гігієни, одяг, смаколики та фрукти, мобільні телефони для поранених бійців Харківського військового шпиталю.

17 березня 2023 року у приміщенні шпиталю відбувся теплий, зворушливий концерт «Воїни світла, воїни добра», підготовлений учнями 9-11 класів для поранених хлопців. Діти висловили щиру подяку воїнам за мужність, силу, витривалість, за незламний дух та хоробрі серця, і побажали нашим захисникам скорішого одужання та повернення до рідних домівок неушкодженими та змоги міцно обійняти своїх рідних.

/Files/images/novini/2023/03/22.03.2023_3.jpg

Кожен заради Перемоги робить свій внесок: мужні військові – на передовій, діти, батьки та вчителі – у тилу, для підтримки бійців.

/Files/images/novini/2023/03/22.03.2023_2.jpg

Ми не зупинимося й надалі будемо продовжувати працювати на своєму фронті, бо тільки разом ми зможемо прийти до спільної Перемоги.

Кiлькiсть переглядiв: 55