День безпечного Інтернету 2021

9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».

День безпечного Інтернету відзначають щороку. Мільйони людей об’єднуються, щоб надихнутися для позитивних змін он-лайн, підвищити освіченість із питань безпеки он-лайн і взяти участь у заходах, що проходять у всьому світі. День безпечного Інтернету націлений на створення безпечного та найкращого Інтернету, де кожний може використовувати технології відповідально, у дусі поваги, критично та творчо.

За сприянням Департаменту цифрової трансформації Харківської міської ради у закладах загальної середньої освіти Слобідського району було проведено велику кількість різноманітних заходів:

ü конкурс малюнків на тему "Безпека в Інтернеті";

ü квест «Разом до найкращого Інтернету»;

ü урок – практикум «Зворотній бік Інтернету»;

ü години спілкування «Соціальні мережі: як уберегти учнів від залежності»;

ü тестування «Безпека в Інтернеті»;

ü виконання інтерактивних вправ від інформаційно-освітньої кампанії #Stop_sexтинг;

ü анкетуваня учнів «Кібербулінг в онлайн-епоху: соціальні підвалини та наслідки»;

ü створення презентацій на уроках інформатики "Цифрова освіта Кіберняні", "ON-ляндія Безпечна Веб-країна", «Корисним чи шкідливим є для нас Інтернет?»;

ü сайті Харківського приватного ліцею «Теорема» було створено дистанційний курс «Безпечний Інтернет» та багато-багато інших.

Упродовж проведених заходів учні дізналися багато нового та корисного, що допоможе їм безпечно мандрувати просторами всесвітньої павутини Інтернету.


Галерея "09.02.2021 День безпечного Інтернету "

Кiлькiсть переглядiв: 47