Вручення сертифікатів 100 учителям загальноосвітніх навчальних закладів м. Харкова

19 квітня 2017 року о 16.00 у Харківському національному економічному університеті імені Семена Кузнеця (пр. Науки, 9-А) відбудеться урочисте вручення сертифікатів 100 учителям загальноосвітніх навчальних закладів м. Харкова за участь в апробації та проходженні навчання з використання програмного продукту «Навчально-методичне забезпечення дисциплін шкільної програми» для здійснення дистанційного навчання учнів, побудованого у системі управління навчанням «Moodle».

У 2016/2017 навчальному році всього охоплено навчанням 170 вчителів. Упродовж 72 академічних годин очно та дистанційно педагоги опановували впровадження і використання системи дистанційного навчання Moodle та технологій підготовки аудіо- та відеоконтенту з навчальних дисциплін. Програмою навчання передбачено завершення курсу підготовки у два етапи. Для бажаючих слухачів проводилися практичні консультації професорсько-викладацького складу університету в обчислювальних центрах. Перший етап - до 25.03.2017, другий етап триває до 25.04.2017 з врученням сертифікатів.

Таку форму підвищення професійної компетентності вчителів-предметників запроваджено Департаментом освіти Харківської міської ради та ХНЕУ імені Семена Кузнеця упродовж останніх 7 років.

Урочисте вручення сертифікатів проведуть директор Департаменту освіти Харківської міської ради Ольга Деменко та заслужений діяч науки і техніки, член-кореспондент НАПН України, ректор ХНЕУ імені Семена Кузнеця Володимир Пономаренко.

Під час заходу буде презентовано ТОП-3 кращих розроблених вчителями дистанційних курсів.

Кiлькiсть переглядiв: 248