«Електронний вступ до ВНЗ України»

З метою удосконалення процедури подачі документів при вступі до вищих навчальних закладів Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України в порядку експерименту розроблено систему «Електронний вступ до ВНЗ України».
Зазначена система розрахована на абітурієнтів, які вступатимуть до ВНЗ України за сертифікатами Українського центру оцінювання якості освіти на денну форму навчання.


Познайомитися з більш детальною інформацією можна після переходу за посиланнями:

http://www.mon.gov.ua/newstmp/2011/11_03/1

http://www.osvita.com/ev/

На сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти розміщено Метиодичний порадник з усіх предметів ЗНО-2011

http://zno-kharkiv.org.ua/index.php?section=help&id=2011

До уваги осіб, які подавали реєстраційні документи на ЗНО-2011!

Особи, які подавали реєстраційні документи, повинні мати на руках Сертифікат або лист-відмову у реєстрації. У разі, якщо жодного із зазначених документів не отримано, необхідно терміново звернутися до регіонального центру.

Нагадуємо! У Сертифікаті зазначено код доступу до персональних сторінок учасників ЗНО на сайті Українського центру оцінювання якості освіти (номер Сертифіката та ПІН-код). У травні на персональних сторінках будуть розміщуватися Запрошення до пунктів тестування, у липні – Інформаційні картки з результатами ЗНО.

Нагадуємо! Особи, які втратили або пошкодили Сертифікат можуть звернутися до регіонального центру для виготовлення дублікату Сертифіката.


До уваги учасників ЗНО-2011!

З 14 березня 2011 року відкрито персональні сторінки учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2011 року.

Кодами доступу до персональних сторінок на сайті Українського центру оцінювання якості освіти є номер Сертифіката та ПІН-код.

Кiлькiсть переглядiв: 233