1. Указ Президента України №894/2019 "Про невідкладні заходи щодо покращення здоров’я дітей»

2. Закон України ''Про дитяче харчування''

3. Закон України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів"

4. Постанова КМУ від 28.07.2021 № 786 "Про внесення змін до норм харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку"

5. Постанова КМУ від 24.03.2021 № 305 "Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку"

6. Наказ Мінекономіки від 17.11.2020 №347 "Про затвердження Методичних настанов щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках в закладах освіти".

7. Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.2012 № 590 "Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю продуктів (НАССР)";

8. Спільний наказ МОЗ та МОН України від 15.08.2006 №620/563 «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах».

9. Cпільний наказ Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров'я України від 17.04.2006 N 298/227 ''Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах '' (iз змінами, внесеними згідно з наказом N 202/165 від 26.02.2013

10. Рішення Виконавчого комітету Харківської міської ради від 24.11.2021 №928 «Про організацію харчування учнів та вихованців закладів освіти м. Харкова у 2022 році»

11. Наказ Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради від 30.12.2021 №155-о/д «Про організацію харчування учнів та вихованців закладів освіти Слобідського району у 2022 році»

Кiлькiсть переглядiв: 166