До нас завітав Святий Миколай!

Сьогодні, 19 грудня, весь християнський світ відзначає одне з найулюбленіших свят - День Святого Миколая.

Українські діти також з великим нетерпінням чекали цей празник. Вони писали листи до Святого Миколая, молилися до нього, згадували всі свої добрі і лихі вчинки. Чемні діточки обов’язково знайшли під подушкою подарунок, бо в ніч на 19 грудня у гості до кожної дитини завітав Святий Миколай.

Сьогодні діти Комінтернівського району отримали ще один подарунок - районне свято «До нас завітав Святий Миколай!», яке відбулося у Харківській гімназії №46 ім. М.В. Ломоносова.

На святі були присутні почесні гості: депутати Харківської міської ради Микола Павлович Білодід та Алла Євгенівна Бобейко, які привітали юних комінтернівців з чудовим празником.

Дітей та дорослих дивували своїми талантами учні і вихованці навчальних закладів району.

Також до нас завітав гурт «Фарби» Харківської державної академії культури, який подарував малечі та усім присутнім незабутнє враження від чудового виступу.

Наприкінці концерту діти отримали святкові подарунки, які їм підготували депутати Харківської міської ради, адміністрація Комінтернівського району, Комінтернівської районна організація «Партії регіонів».

Свято вдалося на славу!

Ти знаєш, де живе Святий Миколай?

Кiлькiсть переглядiв: 975