Міжнародний день протидії булінгу (День боротьби з цькуванням)

У закладах освіти Слобідського району пройшли просвітницькі, профілактичні, тематичні заходи до Міжнародного дня протидії булінгу (День боротьби з цькуванням).

Булінг (цькування) – дії учасників освітнього процесу, які полягають у психологічному, фізичному, економічному чи сексуальному насильстві. Такі дії вчиняються стосовно дитини чи дитиною стосовно інших учасників освітнього процесу, внаслідок чого може бути заподіяна шкода психічному чи фізичному здоров’ю потерпілого. Булінг може здійснюватись також із застосуванням засобів електронних комунікацій.

Практичні психологи та соціальні педагоги провели заняття, бесіди, тренінги з учасниками освітнього процесу, обговорили важливі питання: «Як не стати жертвою булінгу?», «Повага до себе та інших людей», «Запобігання насильству серед дітей. Правила безпечної поведінки», «Правила поведінки в конфліктних ситуаціях», «Як уникнути насилля», «Як важливо не мовчати», тощо.

Проведенні просвітницькі та профілактичні заходи до Міжнародного дня протидії булінгу мають позитивний вплив на учасників освітнього процесу, допомагають їм набути необхідних знань та навичок, які сприяють їх психологічному та фізичному здоров'ю, а також допомогають уникати насильства та конфліктів.


Галерея "Міжнародний день протидії булінгу (День боротьби з цькуванням) 05.05.2023"

Кiлькiсть переглядiв: 59