Конкурс електронних постерів на тему протидії торгівлі людьми

Учнівська молодь Слобідського району взяла активну участь у конкурсі електронних постерів на тему протидії торгівлі людьми, ініційованого Департаментом у справах сім'ї, молоді та спорту. Захід проводився з метою привернути увагу до проблеми торгівлі людьми, поінформувати, як не стати жертвою злочину та знайти шляхи порятунку з таких ситуацій.

Отже, обізнаність про торгівлю людьми є важливою для захисту прав людей, боротьби зі злочинністю, розуміння глобальної проблеми та попередження її.

У конкурсі взяли участь студенти з 11 вишів та учні з 50 шкіл. Вони розповіли про види торгівлі людьми, ознаки, за якими можна виявити злочинні наміри, правила безпеки, вказали телефони гарячих ліній тощо. Понад 300 робіт було надіслано для участі у конкурсі електронних постерів.

/Files/images/novini/2023/05/03.05.2023_3.jpg

У Харкові відбувся круглий стіл, на якому в т. ч. підбили підсумки конкурсу. Авторів 12 кращих робіт відзначили дипломами та подарунками.
Толяренко Олексій, учень 10-А клас ХЗОШ 151 нашого району нагороджений Дипломом за перемогу у «Конкурсі електронних постерів з протидії торгівлі людьми».

/Files/images/novini/2023/05/03.05.2023_4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 48