26 березня - День Національної гвардії України

26 березня, згідно з Указом Президента України від 18 березня 2015 року № 148/2015, відзначається день Національної гвардії України. Сучасна Національна гвардія – військове формування з правоохоронними функціями на базі Внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України з залученням нових військових кадрів на добровольчій основі.

Головним призначенням Національної гвардії України є виконання завдань із захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорона громадського порядку та забезпечення громадської безпеки, а також у взаємодії з правоохоронними органами – забезпечення державної безпеки і захисту державного кордону, припинення терористичної діяльності, діяльності незаконних воєнізованих або збройних формувань, терористичних організацій, організованих груп та злочинних організацій.

До Національної гвардії України в ЗЗСО Слобідського району були проведені відповідні заходи он-лайн: виховні години та бесіди, лекції.


Галерея "День Національної гвардії України 26.03.2023"

Кiлькiсть переглядiв: 39