НМТ-2023: демонстраційний тест з фізики

На сайті Українського центру оцінювання якості освіти пропонують ознайомитися з демонстраційним варіантом завдань НМТ із фізики, що налічуватиме 20 завдань різних форм: з вибором однієї правильної відповіді (12 завдань), на встановлення відповідності («логічні пари») (2 завдання), відкритої форми з короткою відповіддю (6 завдань).

Завдання з цього предмета доступні у спеціальному онлайн-середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Для тих учасників, у яких повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером /з планшетом/ телефоном, демонстраційний варіант тесту доступний за посиланням.

Учасникам демонстраційного тестування дозволено використовувати довідкові матеріали (формули) так само, як і під час реального випробування.

Зміст завдань тесту з фізики відповідатиме програмі ЗНО з фізики й охоплюватиме 5 тематичних розділів:

  • Механіка;
  • Молекулярна фізика та термодинаміка;
  • Електродинаміка;
  • Коливання і хвилі. Оптика;
  • Елементи теорії відносності. Квантова фізика.

Як під час проходження демонстраційного тесту, так і під час реального тестування, буде можливість вибрати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи іншого завдання, змінювати варіант відповіді. Після завершення роботи будуть доступні результати тестування з цього предмета.

Майбутнім вступникам вже доступні демонстраційні тести з української мови, математики та історії України.

Не пізніше травня будуть оприлюднені тести з інших предметів.

Кiлькiсть переглядiв: 57