Всесвітній день цивільної оборони

1 березня- Всесвітній день цивільної оборони, оголошений за рішенням Генеральної Асамблеї Міжнародної організації цивільної оборони у 1990 році. У цей день, 1березня 1972 року Міжнародна організація цивільної оборони отримала статус міжурядової організації та набрав чинності її статут, який схвалили 18 держав. Всесвітній день цивільної оборони має на меті: забезпечення доведення до відома світу громадськості життєвої важливості цивільної оборони та підвищення рівня поінформованості про готовність до запобігання нещасних випадків або стихійних лих та заходів, що вживаються в разі цих інцидентів; відзначення зусиль та досягнень національних служб, відповідальних за боротьбу з лихами, вшанування пам'яті жертв.

Учні закладів загальної середньої освіти Слобідського району долучилися до відзначення Всесвітнього дня цивільної оборони, під гаслом: «Запобігти. Врятувати. Допомогти!» в школах району були проведені тематичні уроки та години спілкування «Багато знаю-вмію діяти», «Увага всім», «Домедична допомога..», «Цивільна оборона в сучасній Україні», конкурси та вікторини з безпечної поведінки, мінної безпеки.


Галерея "Всесвітній день цивільної оборони 01.03.2023"

Щиро вітаємо усіх, хто причетний до почесної місії боронити Україну від надзвичайних подій, ситуацій та бажає миру, спокою, добра, усіляких гараздів та мирного неба над головою.
Кiлькiсть переглядiв: 53