Масштабний Урок Здоров'я

Сьогодні 10.10.2019 року для всіх нас радісна подія – вперше на оновленому стадіоні Харківської загальноосвітньої школи № 95 проходять спортивні змагання з різних видів спорту.

Ця подія відбувається завдяки тому, що в нашому місті реалізується програма відродження шкільних стадіонів і розвитку спорту!

Харків по праву носить звання спортивної столиці! Міська влада особливу увагу приділяє формуванню серед учнівської молоді навичок здорового способу життя, інтересу до занять фізичною культурою та спортом.

В рамках Міської комплексної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту м Харкова на 2017-2020 роки за рахунок коштів бюджету міста Харкова на 2019рік реконструйований спортивний стадіон школи, який включає в себе майданчики для гри:
- в міні - футбол,
- баскетбол, стріт - бол, волейбол; для гри в настільний теніс;
- комбінована спортивний майданчик;
- сектор для здачі нормативу «Біг на 100 м», бігова доріжка, стрибкова яма;
- смуга перешкод для заняття в рамках предмета «Захист Вітчизни»;
- гімнастичний майданчик «Стрітворкаут».

На велике свято Здоров’я та Спорту на оновленому стадіоні, де проходили змагання з волейболу, футболу, баскетболу, настільного тенісу, армреслінгу, відкрите тренування з фітнесу та кік-боксінгу, завітав Харківський міський голова Геннадій Кернес.

Ми бажаємо, щоб свято спорту залишалось назавжди з нами, щоб всі були здорові, веселі та бадьорі. Маємо надію, що стадіон буде центром спорту та дозвілля для всіх школярів та жителів мікрорайону.


Галерея "Масштабний Урок Здоров'я 10.10.2019"

Кiлькiсть переглядiв: 181