День захисника України

День захисника України — свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва.

Напередодні свят у закладах загальної середньої освіти Слобідського району були проведені відповідні заходи: виховні години «Благословенна та держава, що має відданих синів», круглі столи «Ми козацького роду», усні журнали «День захисника України», години спілкування «Герої нашого часу», вікторини «Юний патріот»; військово-спортивні змагання, естафети «Захисники України – нащадки славних козаків», «Влучний стрілець»; флешмоби «Ми – маленькі козачата»; перегляди кіно – відеофільмів «Українські повстанці – наші герої», «Історії героїв АТО: Ми боремося за українську землю»; виставки у шкільних бібліотеках «На захисті України».

Учні шкіл Слобідського району, при підтримці батьків та за допомогою вчителів, створили відеопривітання військовослужбовцям до Дня захисника України.

За ініціативи районної організації учнівського самоврядування та батьківської ради Слобідського району було проведено волонтерську акцію «Вітання захисникам України», до якої долучилися учні шкіл, вихованці дошкільних та позашкільних закладів освіти нашого району. Діти зробили вітальні листівки «hand made» та з найкращими побажаннями до свят передали воїнам – захисникам України за допомогою представників районної батьківської ради.


Галерея "День захисника України 14.10.2018"

Кiлькiсть переглядiв: 164