Повернутися до звичайного режиму

Свято Першого дзвоника

3 вересня в усіх закладах освіти Слобідського району пройшло свято Першого дзвоника, радуючи школярів, батьків і, звичайно, педагогів яскравими осінніми квітами та святковими урочистостями з нагоди початку нового навчального року.

У цей день Харківський міський голова Геннадій Кернес привітав школярів, учителів і батьків гімназії №82 з Днем знань. За час канікул у гімназії виконано заміну вікон, відремонтовано шкільний двір, встановлені ігрові майданчики для дітей. Після свята Першого дзвоника за участю міського голови був відкритий і повністю реконструйований стадіон гімназії. Він створений фахівцями не тільки з урахуванням усіх сучасних вимог відносно шкільного спорту, а й включає футбольне поле, майданчики для командних ігор, тренажери та снаряди для легкої атлетики.

Серед особливостей цього року є те, що саме у цьому новому навчальному році у початковій школі розпочнеться поступове впровадження нового Державного стандарту початкової загальної освіти та нових навчальних програм для початкової школи. Саме тому на святкових лінійках по-особливому тепло вітали найменших учасників освітнього процесу – першокласників.

Навчальний рік розпочався. Тож нехай він відкриє перед школярами нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, учителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей!

/Files/images/novini/2018_rk/09/Буфер обмена-2.jpg

ФОТОЗВІТ

Кiлькiсть переглядiв: 278