Вітаємо переможців Першого відкритого регіонального Турніру з фінансової грамотності

Вітаємо переможців

Першого відкритого регіонального

Турніру з фінансової грамотності

на кубок Голови Харківської обласної державної адміністрації.

23 листопада 2017 року на базі Харківського інституту ДВНЗ «Університет банківської справи» відбулося урочисте нагородження переможців та учасників Першого відкритого регіонального Турніру з фінансової грамотності на кубок Голови Харківської обласної державної адміністрації.

Незважаючи на те, що турнір проходив вперше, участь у ньому прийняли 296 осіб: 18 команд з закладів вищої освіти Харкова та 23 команди з закладів загальної середньої та позашкільної освіти Харківщини.

Турнір проводився з метою створення основ для підвищення фінансової грамотності учнівської молоді та студентства, як необхідної умови підвищення рівня і якості життя, а також налагодження освітнього, наукового, організаційно-методичного співробітництва, спрямованого на розвиток фінансової грамотності громадян України.

Оцінювали турнір професійне журі у складі провідних фахівців та керівників банківських установ міста, викладачів закладів вищої освіти Харківщини.

За результатами Турніру І місце виборола команда Харківської гімназії № 46 ім. М.В. Ломоносова Харківської міської ради Харківської області «Золотий запас» – капітан команди Тетяна Коркіна, керівник команди Наталія Миколаївна Данильченко.

Вітаємо переможців!!!

/Files/images/novini/2017_rk/11/fngramotnost/46 Фін.грам.подяка Данильченко 001.jpg /Files/images/novini/2017_rk/11/fngramotnost/46 Фін грамотність команда 001.jpg

/Files/images/novini/2017_rk/11/fngramotnost/фін3.jpg /Files/images/novini/2017_rk/11/fngramotnost/фін2.jpg /Files/images/novini/2017_rk/11/fngramotnost/фін1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 360